OGIBiz Website

Menu
120922
Vertical Image Area
122085

 Stand Up Theatrical Nights

Main Description
121718
Κάθε βδομάδα (μπορεί κι ανά δύο) κωμικοί του STAND UP  και όχι μόνο, στις 21:00 (μπορεί κι 21:30), θα μας κάνει να γελάμε δυνατά, μέχρι το επόμενο Σαββάτο, που θα δώσει τη σκυτάλη σε έναν άλλο κωμικό του stand up! Μοναδικές παραστάσεις με κωμικούς μονολόγους, ανέκδοτα, λογοπαίγνια, μουσικά αστεία, προσωπικές κωμικοτραγικές ιστορίες και πολύ πολύ τρέλα! Και αυτό θα γίνεται όλο το χρόνο.
 

 

Μετά το επιτυχημένο Φεστιβάλ Γέλιου του Πολυχώρου Αυλαία στις 7/12/19 και την ανάδειξη του Νίκου Στρατή ως νικητή έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, ο Πολυχώρος Αυλαία στο Πασαλιμάνι οργανώνει το 2ο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Γέλιου, όπου οι κωμικοί που θα συμμετέχουν θα παρουσιάσουν κομμάτια από Stand Up Comedy, Μιμήσεις, Κωμικά Τραγούδια και Μονολόγους, Ανέκδοτα, Interaction και ότι άλλο θα σας κάνει να γελάσετε! Μία διαδραστική βραδιά με πολύ γέλιο, όπου το κοινό θα συμμετέχει στις παραστάσεις και θα είναι αυτό που θα κρίνει τον νικητή της βραδιάς! Όσοι θα παραβρεθούν στο up stage του Πολυχώρου Αυλαία στις 147/12/19, θα ψηφίσουν τους 2 καλύτερους συμμετέχοντες και θα του δώσουν την δυνατότητα να παρουσιάσει την σόλο παράστασή του στη θεατρική σκηνή του Πολυχώρου Αυλαία για σερί παραστάσεων ή να συμμετέχουν στο κωμικό πολυθέαμα του Πολυχώρου που θα δημιουργηθεί από τους καλύτερους της βραδιάς.
Host και warm up της βραδιάς ο Χάρης Γεωργιάδης.
 
Διάρκεια 2 ώρες - Τιμή εισόδου 8€
Πολυχώρος Αυλαία - Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς
Up Stage 100 θέσεων
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6973070329 - harisg10@gmail.com 

 

“Ρηρεύειν Μιμηκώς”

Ο Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος, είναι ένας ρήτορας που από τότε που θυμάται τον εαυτό του μιμείται. Μεγάλωσε, ξεκίνησε να τραγουδάει, ασχολήθηκε με το θέατρο και τον αυτοσχεδιασμό και σπούδασε φιλοσοφία και ρητορική. Έτσι που πια δεν υπήρχε καμία ελπίδα… η σκηνή τον κέρδισε!  Όλη του την παράσταση την κρύβει σε ένα σεντούκι. Μέσα από αυτό θα ταξιδέψει από κείμενα σε εικόνες, από ήχους σε μουσικές, από ξεχασμένες φωνές σε οικεία ακούσματα και όλα αυτά με συνταξιδιώτη κάθε θεατή. Τραγούδι, γέλιο, πρόβα είναι το συνήθειο… και για το τέλος επιμύθιο. Αν έχετε κι εσείς ανάγκη να γελάσετε, να παίξετε, να ενεργοποιήσετε τις 5 αισθήσεις σας και να διδαχτείτε και κάτι που ίσως δεν περιμένατε, τότε μην πάτε αλλού. Ελάτε στον «Πολυχώρο Αυλαία» για μια νόστιμη παράσταση και ιδού η συνταγή: Ένα κουταλάκι του γλυκού χιούμορ, μια πρέζα μουσική, δυο τζούρες υποκριτική, μια γενναία κουταλιά της σούπας κέφι και πέντε καντάρια τρέλα. Υστερόγραφο: Φέρτε οπωσδήποτε καλή διάθεση!
Παράσταση Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 21:30
για όλες τις  ηλικίες.
Γενική είσοδο: 8€
Διάρκεια Παράστασης: 80 λεπτά

  

 
Ο Πολυχώρος Αυλαία στο Πασαλιμάνι οργανώνει ένα Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Γέλιου, όπου οι κωμικοί που θα συμμετέχουν θα παρουσιάσουν κομμάτια από Stand Up Comedy, Μιμήσεις, Κωμικά Τραγούδια και Μονολόγους, Ανέκδοτα, Interaction και ότι άλλο θα σας κάνει να γελάσετε! Μία διαδραστική βραδιά με πολύ γέλιο, όπου το κοινό θα συμμετέχει στις παραστάσεις και θα είναι αυτό που θα κρίνει τον νικητή της βραδιάς! Όσοι θα παραβρεθούν στο up stage του Πολυχώρου Αυλαία στις 07/12/19, θα ψηφίσουν τους 2 καλύτερους συμμετέχοντες και θα του δώσουν την δυνατότητα να παρουσιάσει την σόλο παράστασή του στη θεατρική σκηνή του Πολυχώρου Αυλαία για σερί παραστάσεων ή να συμμετέχουν στο κωμικό πολυθέαμα του Πολυχώρου που θα δημιουργηθεί από τους καλύτερους της βραδιάς.
Διάρκεια 2 ώρες
Τιμή εισόδου 8€
Κρατήσεις: 6973070329 - harisg10@gmail.com
 
 
 «Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια»

Ο Σωτήρης Κόρδας, που με θητεία 2 χρόνων στο COMEDY CLUB της Λουκίας Ρικάκη και 8 χρόνια σόλο πορείας μετά σε θέατρα, μουσικές σκηνές, καφέ και μπαρ, φτάνει στη σεζόν 2019-2020 με τη νέα του παράσταση «Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια».

Μια σατιρική ματιά πάνω στην Ελλάδα του σήμερα, που όσο πιο σοβαρά γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο αστεία, μας αποκαλύπτονται.
Μόνος του και όρθιος, με ένα μικρόφωνο στο χέρι, αυτός ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης, για άλλη μια φορά όταν θα αστειεύεται, εσείς θα νομίζετε ότι σοβαρολογεί και όταν θα σοβαρολογεί, εσείς θα νομίζετε ότι αστειεύεται.
Τον Σωτήρη Κόρδα τον γνωρίζουμε και από την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι ως στιχουργό, με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως: «ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ» ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ, «ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ» ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ, «ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ» ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, «ΘΑ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΕΣ» ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ και άλλα πολλά.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ την ζωντανή εμφάνιση του Σωτήρη Κόρδα στον Πολυχώρο Αυλαία, αν θέλετε να περάσετε μια όμορφη βραδιά με καυστικό χιούμορ και πολύ γέλιο.
Επισκεφτείτε και την Προσωπική του Σελίδα Σωτήρης Κόρδας / Stand-Up Comedy στην οποία δημοσιεύει καθημερινά μικρές αλλά εκρηκτικές δόσεις χιούμορ και σάτιρας.
 
Παραστάσεις:
Σάββατο 14,21,28/12/19 στις 21:00
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 90 ΛΕΠΤΑ
Για ηλικίες από 16 ετών και άνω.
Γενική είσοδο: 8€

 “Διαβάστηκε”

Ο Ανδρέας Πασπάτης, είναι ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή και μετά από τη συμμετοχή του στο comedy central στο Λονδίνο, έρχεται στον Πειραιά με μία παράσταση που αφορά όλους μας!

Στέλνετε και εσείς μηνύματα και η απάντηση που παίρνετε είναι ότι “διαβάστηκε”; Νιώθετε ότι μιλάτε μόνο εσείς και κανείς δεν θέλει να μιλάει σε εσάς; Μην απελπίζεστε! Ο Ανδρέας Πασπάτης, έρχεται στη σκηνή του Πολυχώρου Αυλαία, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, με 80 λεπτά καταιγιστικής κωμωδίας, μιλώντας για καθημερινά θέματα, από στοιχήματα και σόσιαλ μίντια μέχρι τη λαϊκή, τους γιατρούς και πολλά άλλα, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται εσείς να απαντάτε.
Με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, ο Ανδρέας Πασπάτης σχολιάζει και καυτηριάζει την πιο αστεία πλευρά της καθημερινότητάς σε μια παράσταση που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε. 
 
Παράσταση Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 21:30, για ηλικίες από 16 ετών και άνω.
Γενική είσοδο: 8€ Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά
Footer
120927